0
Your Cart
0
Your Cart

Butikken i hanstholm

ROSHAGE FLAG(KUTTER)STORE, HANSTHOLM – DANMARK
TIDLIGE CHOKOLADE BUTIK, BLOMSTER BUTIK og THISTED DAGBLADES KONTOR… NU EN LILLE bette butik på ca. 22,5m2 MED DANMARKS STØRSTE UDVALG AF BRUGT/VINTAGE PATAGONIA. Det er ca. 150 på bøjlerne i butikken og ca. 1000 enheder på Lageret som jeg løbende plukker af for at gennemgå, rense, reparere og generelt prøve at gøre lækkert igen.

Udover patagonia, har jeg også the north face … og lidt random sæsonpræget crap, så som vintage tees, rengjakker fra 80erne eller nogle dume strik – hvis det lige passer ind. Jeg prøver at holde butikken ret enkelt og overskueligt hvad angår sortimentet, men også spændende nok for dig at besøge igen og igen… da, jeg løbende fylder op på bøjlerne, og prøver nye ting af.

JA, så er det med mit eget mærke “ROSHAGE” hvilket jeg måske griber lidt sekundært an, men igen – det skal på ulogiskvis give god mening for mig selv, og det kan jeg hverken selv forklare eller heler ikke forstå nogle gange. Det er i hverfald ik’ nemt at arbejde med.. men tilgængelt når mine tanker flasker sig – så nyder jeg det stort.


***

INSPIRATION til min lille univers kommer nok mest fra området omkring Place Georges-Pompidou, paris. det er hvor The Centre Pompidou ligger og huser Musée National d’Art Moderne. Hele område øser af “kontraster” gammelt fransk bydel, med nærmest manifest af bauhaus modernitisk skrummel lige midt i det hele. små smøger med cafeer, galLerier …og vintage butikker. ja! det er lidt mere vøvet og større end hvad jeg kan byde på i hanstholm centeret! men det er jo paris, og det er nok det vibe jeg sigtede efter meD mit lille koncept. noget lækkert brugt, kombineret med noget anderledes nyt – nichet, på en måde at det kan trækkeR spor til mine glade 90’er med farver, musik på kassettebånd og skate på vhs.


Det kommer til at lyde lidt sev glad, men hvis du har haft tilknyting til danmark de sidste 5-7 år så har du sikkert før set noget jeg har skabt i form af motiv / print. Jeg har tegnet rigtigt mange t-shirts og motiver. lavet en del grafik både til tøj, tryk osv. Det elsker jeg, og selv om at UNICORN SCREEN PRINT, ligger i holstebro – så er mads’ værksted et kæmpe del af min butik og mit brand – ROSHAGE, ALLE T-SHIRT BLIVER PRINTET Der! … LIGE BORT SET FRA DE FÅ STYKKER JEG TRYKKER I BUTIKKENS BAGLOKALE.

UNICORN SCREEN PRINT, HOLSTEBRO – DANMARK

ALLE T-SHIRT BLIVER PRINTET HER! … LIGE BORT SET FRA DE FÅ STYKKER JEG TRYKKER I BUTIKKENS BAGLOKALE.

#