0
Your Cart
0
Your Cart

LIMITED EDITION T-SHIRT

En t-shirt er jo bare en t-shirt, noget bomuld så noget gratværk foran og nogle gange bag på. Jeg har valgt at fremmedrettet nummerere alle t-shirts – Hvorfor?

  • Fordi, det gør det hele mere besværligt. Helt op ad bakke! Yes! Så kan jeg fumle lidt ekstra med det. 

Ej, nu når jeg kan egotrippe over ROSHAGE som “et slags brand” så kan jeg lige så godt gøre det fedt, fedt på min egen måde. Mine tee, skal ikke være “bare en tee”, jeg finder selv på motiver og historier bag – så hvorfor ikke begrænse oplægget til 100 stk. …så de får hurtigere ben på, og jeg kan lave noget nyt igen. 

Når et style er udsolgt, sker noget helt særligt. Det nummer som sidder i hver tee detlager i en månedligt Tee-tombola. Så hver t-shirt fungerer fremmedrettet som et slags lod, for altid! 

Så den lange smøre… til dig der orker den slags. 

Endeligt så blev det hele kickstartet af to motiver, DET GALE REV og RUSH AGE… og en kunde jeg mødte i sommers. Kunden, var en såkaldt “branche”-mand, han synes at det jeg havde gang i her oppe i Hanstholm kunne noget. Han virkede oprigtigt omkring hans begejstring over min tilgang til at skabe “et nyt brand”. Nogle dage efter hans besøg fik jeg en besked fra ham med en kort analyse af min nybagte forretning. Jeg fik nogle gode fif og råd. Disse har jeg tygget på i nogle måneder efterhånden, og jeg skabte de to nye motiver som start på en endnu mere vovet retning. 

Jeg mener 100% at ROSHAGE som brand er 99% drevet af ego – for DU, har jo ikke brug for det her. Når det er sagt… så giver jeg den max hvad angår mine produkter. Selve t-shirten er helt perfekt, ligger ingen skjul på at jeg ikke har opfundet den dybe tallerken. Har fundet en fantastisk producent (Stanley/Stella) som producerer helt i de værdier jeg kan spejle mig selv i. Både hvad miljø- og socialansvar angå. Nå men til bage til sagen.. Da jeg skabte de to motiver, var min udgangspunkt det skal være fedt! Ikke spekulere i at det skal “begrænses” mht antal farver i tryk, eller størrelse på print elller … Den har fået all in. Et eller andet sted, prøver jeg at tage det i den retning jeg tænkte for snart 10 år siden. Bare lidt mere “edgy”. Hver tee er pakket i en æske for sig selv, det skal være en oplevelse. Det ska være anderledes, og gennemført på den håndholdt måde. Ingen masseproduktion. 

Prisen har jeg sat op i forhold til min første serie t-shirt. Det er en t-shirt, men det behøver ikke være impuls køb. Det er en t-shirt, men det er ikke en masse produceret en af slagsen. Så er det saaaaatme lod i æ’ tee tombolaen, så.. det er en t-shirt, men det er en ROSHAGE TEE!    

#